Met SEO of zoekmachine optimalisatie wordt uw website beter gevonden door Google en andere zoekmachines

Voor wie is zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Eigenlijk voor iedereen die wil dat zijn of haar website beter gevonden wordt. Als een website alleen als digitaal visitenkaartje gebruikt wordt en men niet meer omzet via de website verwacht is zoekmachine optimalisatie dus niet zo belangrijk.

Maar ja, de meeste onder ons willen wél gevonden worden!

Als men bezig is met online marketing, misschien voor een eigen webshop, blog of dienst, dan is SEO oftewel zoekmachine optimalisatie noodzakelijk om hoger in Google en andere zoekmachines te komen staan.

Kijk naar onze SEO pakketten

Bekende problemen met SEO optimalisatie

Wat doe ik nou verkeerd?

"Ik heb een grote site maar Google vind mij maar niet!"

Veel mensen vertellen op hun website alleen iets over hun bedrijf, de geschiedenis, wie er allemaal in dienst is en over hun bedrijfsfilosofie. Maar de meeste mensen zoeken op heel andere dingen.

Stel u heeft een muziekwinkel, nogwel de grootste in de stad, maar mensen vinden u gewoon niet als ze naar "muziekwinkel in <stadnaam>" zoeken. Nou, staat er op uw website überhaupt dat u een muziekwinkel in die stad bent of alleen maar dat u gitaren, keyboards en drumstellen verkoopt? Google is slim, maar u moet hem wel vertellen wie u bent en wat u precies doet.

Ja, help me met zoekmachine optimalisatie

 

SEO optimalisatie voor uw webshop

Heeft u een webshop maar niemand vindt u?

"Als ik naar mijn producten google kom ik pas ergens op pagina 5 naar voren!"

Met zoekmachine optimalisatie wordt o.a. de opmaak van de pagina bekeken, staat de informatie wel zo, dat een zoekmachine hiermee uit de voeten kan? Maakt u gebruik van rich snippets op de productpagina's?

Online marketing voor webshops kent een heel hoge concurrentie, er zijn letterlijk duizende webshops die proberen hun spullen aan de man of vrouw te brengen. Dan is het soms noodzakelijk om naast zoekmachine optimalisatie ook naar zoekmachine advertenties (SEA) te gaan kijken.

Ja, help me om mijn webshop beter vindbaar te maken

Naar boven